Leander Duerink

Leander

Ook wel Mr. Yuki genoemd | Voetballiefhebber

Hoi, Ik ben Leander Duerink, 30 jaar oud en ik woon in Terneuzen.

Na een aantal jaar bij Finnerz gewerkt te hebben ben ik terecht gekomen bij Bakker & Jansen. Met Bakker & Jansen hebben we een klein en leuk team. Er is een goede balans tussen hard werken en gezelligheid op kantoor. Op kantoor sta ik eigenlijk wel bekend als mr. Yuki. Ondertussen heb ik veel ervaring met het pakket en weet ik er alles vanaf.

Het onderhouden van de domeinen van bestaande klanten en het inrichten van nieuwe domeinen voor nieuwe klanten ben ik dagelijks mee bezig. Het leukste aan dit werk is het enthousiasme bij klanten nu ze dagelijks inzicht hebben in de administratie en ze zelf veel meer tijd over hebben om te ondernemen.

Naast werk onderneem ik graag leuke dingen met familie en vrienden. Daarnaast ben ik veel op het voetbalveld te vinden. Ik ben trainer van de jo15-1 bij de Terneuzense Boys en voetbal daarnaast ook zelf nog.

We hebben met Bakker & Jansen al een aantal leuke uitstapjes gehad. Hoogtepunt voor mij was wel het dagje Dortmund en daarna de wedstrijd Dortmund – AJAX. Ik kijk uit naar de volgende uitstapjes.

Met ons team een weekje wintersporten lijkt me wel wat!