Annemarie Bakker

Annemarie

Het aanspreekpunt bij B&J | Zorgt voor heerlijke koffie!

Ik ben Annemarie Bakker en ik ben 54 jaar. Ik ben getrouwd met Marco en samen hebben we één zoon en twee dochters.

Na 15 jaar bij Dow gewerkt te hebben heb ik in 2010 de overstap gemaakt om Marco te gaan helpen omdat hij het steeds drukker kreeg. Inmiddels ben ik het aanspreekpunt van Bakker & Jansen. We hebben een heel leuk team met jong en oud. De jongelui zijn allemaal heel erg handig met alle systemen waar de oudjes nog iets van kunnen leren .

Samen met Arlène ga ik elke week naar de fitness waar we sportief bezig zijn maar vooral veel plezier hebben. Naast werken pakken Marco en ik graag de fiets voor een tourtje richting de kust. We zijn net terug uit Curaçao waar onze jongste dochter stage loopt dit is zo goed bevallen dat we zeker nog eens terug gaan.

Hopelijk tot snel bij B&J waar de koffie altijd klaar staat!

Neem gerust contact op met mij.